SADRžAJ

Nakon međusobne borbe u prvom filmu mutantski neprijatelji profesor Xavier i Magneto moraju se udružiti da nađu mutanta ubojicu koji je pokušao smaknuti predsjednika dok Mutantsku akademiju napadaju oružane snage.
Oni su sljedeća karika u evolucijskom lancu. Svaki je rođen s jedinstvenom genetskom mutacijom koja se manifestira čudesnim moćima. U svijetu sve ispunjenijem mržnjom i predrasudama oni su izopćenici kojih se boje i koje preziru oni koji ne mogu prihvatiti njihovu različitost. Unatoč općem neznanju društva X-Meni i tisuće mutanata diljem svijeta preživljavaju. Pod paskom profesora Charlesa Xaviera, najmoćnijeg telepata na svijetu, ovi daroviti studenti naučili su kontrolirati i usmjeravati svoje zasebne moći za dobrobit čovječanstva. Bore se da zaštite svijet koji ih se boji. U filmu X-MEN 2, sljedećoj avanturi u sagi o X-Menima, oni se suočavaju s dosad najopasnijom misijom i moraju se ujediniti s neprijateljima da se bore protiv prijetnje koja ugrožava čovječanstvo… Ali i same mutante.

Fotografije

X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2X-Men 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.