poster

Halo Effect

THE HALO EFFECT (2004)

komedija | Irska
Redatelj: Lance Daly

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

komedija. Fatso je vlasnik vjerojatno najgore zalogajnice u Dublinu, grozničavog i često opasnog fast-food objekta u samom srcu grada.
Pristojan čovjek u zamršenom svijetu, Fatso se trudi održati svoj posao dok se bori s kroničnom ovisnošću o kocki. Jedino su mu društvo beskorisni zaposlenici, ali Fatso ne prestaje biti dobročinitelj i pomagati cijelom nizu gradskih vucibatina te se čini da može pomoći svima osim sebi samom.
Kako njegovi dugovi izmiču kontroli, Fatso se sve češće kladi na nemoguće događaje što dovodi do beskonačnog niza gubitaka. Zelenaši i utjerivači dugova dolaze u potrazi za naplatom, a Fatso tone sve dublje.
Fatso se već duže vrijeme nosi s velikim dugovima i naučio je živjeti sa stresom. Ali kada njegov kockarski poznanik nastrada zbog njegovih kockarskih dugova, Fatso je prisiljen riskirati sve u posljednjoj najvećoj kocki svog života.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.