SADRžAJ

Otkad se stanovnici sjećaju, stambeni projekti čikaške četvrti Cabrini-Green bili su terorizirani stravičnom pričom o nadnaravnom ubojici s kukom umjesto ruke kojega lako prizovu oni koji se usude pet puta ponoviti njegovo ime u ogledalu. U sadašnjosti vizualni umjetnik Anthony McCoy i njegova partnerica, direktorica galerije Brianna Cartwright, useljavaju se u luksuzni stan u potkrovlju u Cabriniju koji je sada gentrificiran do neprepoznatljivosti. Slučajni susret sa starosjediocem Cabrini-Greena izlaže Anthonyja tragično užasnoj prirodi istinite priče iza Candymana. Anthony počinje istraživati ove sablasne detalje, nesvjesno otvarajući vrata složene prošlosti koja uništava njegov vlastiti razum i oslobađa zastrašujući val nasilja koji ga vodi ususret sudbini.

Fotografije

CandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandymanCandyman

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.