SADRžAJ

Kroz jedinstvenu perspektivu njezine kćeri i drugih koji su je najbolje poznavali, ovaj dokumentarac istražuje osobne i profesionalne trijumfe i izazove glumice Natalie Wood, često zasjenjene njezinom tragičnom smrću u 43. godini života.
„Natalie Wood: Ostavština“ istražuje život i karijeru glumice Natalie Wood kroz jedinstveno gledište njezine kćeri Natashe Gregson Wagner i drugih koji su je najbolje poznavali. Film sadrži dosad neviđene kućne filmove, fotografije, dnevnike, pisma i artefakte, kao i intimne intervjue s njezinim prijateljima, obitelji, glumcima s kojima je glumila i drugim kolegama, preispitujući njezine osobne i profesionalne trijumfe i izazove, često zasjenjene njezinom tragičnom smrću u 43. godini života.

Fotografije

Natalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: OstavštinaNatalie Wood: Ostavština

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.