SADRžAJ

Dok odgaja dvanaestero djece, sredovječni par odluči se posvetiti zahtjevnim karijerama – samo kako bi otkrili da su velike obitelji i velike karijere teška kombinacija.
U modernoj Americi, u kojoj prosječna obitelj ima 1,87 djece, Tom Baker (Steve Martin) i njegova supruga Kate (Bonnie Hunt) odlučili su da je život bolji, ako ne jeftiniji, s tucetom djece. Bakerovi žive u malenom gradu u državi Illinois u kojem Tom trenira lokalnu nogometnu momčad na koledžu. Svakodnevni život ove obitelji ispunjen je jednakom količinom ljubavi i kaosa... Riječ je o vrsti kaosa prouzročenoj na primjer upadanjem kućnog ljubimca žabe u jaja napravljena za doručak. Kad Tom dobije ponudu za posao iz snova, treniranje momčadi na velikom sveučilištu, on i Kate, na veliko nezadovoljstvo njihovo dvanaestero djece, prisiljavaju obitelj na preseljenje. Istodobno Kate saznaje da će njezini memoari uskoro biti objavljeni. Njezin je agent brzo odvede u New York na promociju knjige, a Tom ostaje sam kod kuće kako bi se nosio sa sve nesretnijim kućanstvom, kao i sa svojim novim poslom. S nastalim paklom kod kuće, Kateinim putom i Tomovim poslom koji je trenutačno na kocki, obitelj Baker odlučuje ne imati sve, nego voljeti ono što imaju.

Fotografije

Popust na količinuPopust na količinuPopust na količinuPopust na količinuPopust na količinuPopust na količinuPopust na količinuPopust na količinuPopust na količinuPopust na količinuPopust na količinuPopust na količinuPopust na količinu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.