SADRžAJ

Aurora, partijanerica koja se boji veze, jedne večeri upozna Iranca Dariana na štandu hot-dogova u Laponiji. Darian bježi od smrti, a Aurora bježi od ljubavi. Potrebni su jedno drugomu kako bi napokon prestali bježati.
Jedne večeri na štandu hot-dogova u finskoj Laponiji, partijanerica koja se boji vezivanja, Aurora, upozna Iranca Dariana. Darian je iznenada zaprosi. Darian se mora oženiti Finkinjom kako bi dobio azil za sebe i kćer. Aurora ga odbije jer je zauzeta radeći kao tehničara za nokte i planovima selidbe u Norvešku, daleko od svog usranog života. Međutim, nakon što upozna njegovu ljupku kćer, Aurora mu pristaje pomoći. Dok Aurora upoznaje Dariana s brojnim ženama, njih se dvoje zbližavaju. Kad se pojavi savršena kandidatkinja za ženu, Darian i Aurora suočavaju se s teškim izborom: pretvarati se da su sretni ili napokon prestati bježati.

Fotografije

AuroraAuroraAuroraAuroraAuroraAuroraAurora

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.