SADRžAJ

Kada se poznati mađioničar usred opasnog trika na pozornici naglo sruši mrtav, a iznenadna se smrt ispostavi ubojstvom, urednica križaljki „New York Sentinela“ Tess Harper i detektiv NYPD-ja Logan O'Connor udruže se da nađu ubojicu.
Poznati mađioničar sruši se mrtav usred opasnog trika na pozornici pred prepunom publikom, ali kad se iznenadna smrt pokaže ubojstvom, urednica križaljki „New York Sentinela“ (i počasno njuškalo) Tess Harper (Lacey Chabert) i detektiv NYPD-ja Logan O'Connor (Brennan Elliott) udružuju se da otkriju točno tko stoji iza ubojitog trika „sad ga vidiš, sad ga ne vidiš“. Zajedno moraju pronaći ne tako očite tragove i upotrijebiti svoju istraživačku magiju kako bi ubojicu priveli pravdi.

Fotografije

Križaljke i misteriji 3Križaljke i misteriji 3Križaljke i misteriji 3Križaljke i misteriji 3Križaljke i misteriji 3Križaljke i misteriji 3Križaljke i misteriji 3Križaljke i misteriji 3Križaljke i misteriji 3Križaljke i misteriji 3Križaljke i misteriji 3

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Crna kronika: Pomoć do smrti (2021)

    image
    Voditeljica emisije o zločinima Alex (Alison Sweeney) kreće u rješavanje novog slučaja zajedno s urednikom lokalnih novina Drewom (Benjamin Ayres).
  • Prava ubojstva: Misterij Aurore Teagarden (2015)

    image
    Članica Aurorina kluba ubijena je na način koji jezivo sliči ubojstvu o kojem je klub trebao raspravljati pa Aurora mora pronaći ubojicu.
  • Istrage Chroniclea: Duboke vode (2019)

    image
    Alex McPherson istražuje smrt čovjeka čija će supruga gotovo sigurno biti osuđena za ubojstvo. No uskoro Alex postane uvjerena da je supruga nevina, ali ako ne...
  • Kuća Juliusevih: Misterij Aurore Teagarden (2016)

    image
    Aurora napokon kupi svoju kuću iz snova, no otkrije da je obitelj koja je prije u njoj živjela nestala bez traga.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.