poster

Bio jednom jedan susret

Once Upon a Date (2017)

Redatelj: Lee Friedlander
Pink Kids | nedjelja | 19:30

Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 5.7/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Kazališna scenaristica Tiffany radi u obiteljskom kazalištu za djecu, no želi početi pisati ozbiljnije predstave. Ali prije svega mora pronaći glumca koji će biti idealan princ za trenutačnu predstavu. Kad upozna Josha, koji je po svemu idealan princ, Tiffany ne može povjerovati vlastitoj sreći, no Josh, koji se predstavlja kao pisac, zapravo je građevinar koji želi kupiti i srušiti kazalište. Nakon što provedu neko vrijeme zajedno, Josh se zaljubi u Tiffany te odustane od kupnje kazališta, no kazalište je u većim problemima nego što se čini, a kad se pojavi Joshev otac i otkrije njegovu tajnu, Josh mora pronaći način da spasi kazalište i uvjeri Tiffany da je on doista njezin princ.

Fotografije

Bio jednom jedan susretBio jednom jedan susretBio jednom jedan susret

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zameteni (2014)

    image
    Par koji se upoznao preko interneta uvelike požali nakon seksa za jednu noć, jer to dvoje neznanaca, nakon buđenja, nađu se zameteni, prespavavši mećavu koja je...
  • Kao mačke i psi (2017)

    image
    Dvoje mladih i njihovi ljubimci moraju dijeliti jezersku kuću. Njegova mačka, njezin pas i naizgled ništa zajedničko recept su za katastrofu.
  • Dok nas jackpot ne rastavi (2008)

    image
    Joy je dobila nogu od svog zaručnika, a ležernog Jacka je otpustio njegov otac. Njih dvoje se slučajno sretnu u Las Vegasu gdje se prepuštaju zabavi, koja...
  • Off the Menu (2018)

    image
    An unlikely heir to a fast-food empire discovers a New Mexican town where foodies salivate over the culinary treats of a feisty female chef.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.