SADRžAJ

Mickey, tinejdžerica iz Montane, čini sve bi pomogla svom ocu udovcu i ratnom veteranu. No kad Hankovo kontrolirajuće, ljubomorno ponašanje postane destruktivno, Mickey se mora odlučiti između obiteljske obveze i vlastite neovisnosti.
Travanj je u Anacondi u Montani, a tvrdoglava tinejdžerica Mickey Peck (Camila Morrone) čini sve kako bi pomogla svome samohranom ocu i ratnom veteranu (James Badge Dale) da ne potone, noseći se s njegovim promjenjivim raspoloženjima, ovisnošću o opioidima i tugom zbog gubitka žene. Mickey tajno mašta o odlasku na fakultet na Zapadnoj obali i da napokon živi život pod vlastitim uvjetima. Kad Hankovo kontrolirajuće, ljubomorno ponašanje postane destruktivno, Mickey se mora odlučiti između obiteljske obveze i osobnog ispunjenja dok riskira sve kako bi ostvarila svoju neovisnost.

Fotografije

Mickey i medvjedMickey i medvjedMickey i medvjedMickey i medvjedMickey i medvjedMickey i medvjedMickey i medvjedMickey i medvjedMickey i medvjedMickey i medvjedMickey i medvjedMickey i medvjed

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.