SADRžAJ

Pogled na obitelj, ljubav i smrtnost kroz leću jednog od najizazovnijih iskustava modernoga života: kada se odrasli braća i sestre nađu otrgnuti od svog svakodnevnog, egocentričnog života kako bi se brinuli za otuđenog starog roditelja.
Posljednje što su brat i sestra Savage željeli učiniti jest osvrnuti se na svoju tešku obiteljsku povijesti. Nakon što su se oslobodili dominantnog oca, čvrsto su se začahurili u svoje komplicirane živote. Wendy je dramatičarka u usponu iz East Villagea, odnosno honorarka koja provodi dane podnoseći zahtjeve za bespovratna sredstva, kradući uredski materijal i izlazeći s vrlo oženjenim susjedom. Jon je neurotični sveučilišni profesor koji piše knjige o opskurnim temama u Buffalu. Tada stigne na poziv koji ih obavještava da njihov otac kojeg su se dugo bojali i izbjegavali ga, Lenny Savage, polako propada u demenciju te da su oni jedini koji mogu pomoći. Sada, dok stavljaju svoje ionako zakočene živote na čekanje, Wendy i Jon prisiljeni su živjeti zajedno pod istim krovom prvi put od djetinjstva, ponovno otkrivajući ekscentričnosti koje su ih dovodile do ludila. Suočeni s potpunim preokretom i nesložni oko toga kako bi se trebali nositi s posljednjim danima svog oca, oni otkrivaju pravu suštinu zrelosti, obitelji i, što ih najviše iznenađuje, sebe samih.

Fotografije

Obitelj SavageObitelj SavageObitelj SavageObitelj Savage

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.