SADRžAJ

Kompleksna veza između pjesnika iz Walesa Dylana Thomasa, njegove supruge Caitlin, prijateljice iz djetinjstva Vere Phillips i njezina potencijalnog supruga Williama Killicka.
U ovoj biografskoj drami, redatelj „Pomračenja“, John Maybury, adaptirao je dramu Sharman MacDonald o istinitim odnosima između pjesnika iz Walesa Dylana Thomasa, njegove supruge Caitlin, njegove prijateljice iz djetinjstva Vere Phillips i njezina supruga Williama Killicka. Radnja se vrti oko neobičnog događaja u kojem Thomas nalazi svoj dom pretvoren u ratnu zonu kad Phillips i Killick napadnu kuću strojnicom i granatom. Sienna Miller preuzima ulogu Dylanove supruge Caitlin, a Keira Knightley se pridružuje ekipi kao Phillips, brza na obaraču, u filmu u kojem ne samo da Knightley i Maybury, redatelj „Pomračenja“, ponovno zajedno rade, nego i koji nastaje iz drame čija je autorica majka zvijezde „Pirata s Kariba“. Uloga Caitlin najprije je ponuđena Lindsay Lohan, ali je ona odustala zbog neslaganja u vezi s ugovorom. U filmu glume i Matthew Rhys („Braća i sestre“) kao Thomas i Cillian Murphy kao Killick.

Fotografije

Granica ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.