poster

Nakon istine: Dezinformacije i cijena lažnih vijesti

After Truth: Disinformation and the Cost of Fake News (2020)

Redatelj: Andrew Rossi

Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

U doba društvenih medija ovaj dokumentarac istražuje rastući fenomen „fake news“, lažnih vijesti u SAD-u i utjecaj koji dezinformacije, teorije zavjera i lažne vijesti imaju na prosječnog građanina.
U doba društvenih medija ovaj dokumentarac koji otvara oči istražuje rastući fenomen „fake news“, lažnih vijesti u SAD-u i utjecaj koji dezinformacije, teorije zavjera i lažne vijesti imaju na prosječnog građanina. Film se fokusira na nekoliko visokoprofilnih izmišljenih priča iz posljednjih godina, a imale su utjecaj na stvarni svijet, uključujući i zloglasni slučaj „Pizzagate“, dezinformacijsku kampanju koja je utjecala na predsjedničke izbore 2016. g., zavjeru Jade Helm i ostale. Uzimajući materijale iz ekskluzivnih snimki i razgovora s nizom stručnjaka, kao i s pružateljima i primateljima dezinformacija, dokumentarac osvjetljava način na koji kultura postistine postaje sve opasniji dio globalnog informacijskog okoliša.

Fotografije

Nakon istine: Dezinformacije i cijena lažnih vijesti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.