SADRžAJ

Sniman tijekom četiri godine i na tri kontinenta, „Suzi Q“ je priča o djevojci iz Detroita koja je redefinirala ulogu i imidž žena u rock'n'rollu. Mnogo više od obične biografije, ovaj dokumentarac podsjeća svijet na glazbenu ostavštinu Suzi Quatro.
Prominentni glazbenici svjedoče o njenom nedvojbenom utjecaju i podcijenjenom statusu prve žene na čelu rock grupe - svirala je, pjevala i pisala pjesme - i čiji je nastup inspirirao generacije žena da uzmu gitaru u ruke.
Dok su je slavili u Europi, u domovini su je zaboravili, ali ovaj dokumentarac vraća nas u Detroit gdje istražujemo njenu slavu, ambiciju i otpornost. Nakon više od 50 godina ona je i dalje na turnejama. Definitivna kraljica rock'n'rolla.

Fotografije

Suzi QSuzi Q

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pume na kraju svijeta: Rođenje (2020)

    image
    Priča o Solitariji, majci pumi s četiri mladunca, smještena u Torres del Paine.
  • Lavlje bojište (2012)

    image
    Pet lavljih čopora natječe se za oskudni izvor hrane i svaki ima vlastiti stil lova. Slijedite ih u lovu na sve od bivola do žirafa. Samo najlukaviji i...
  • Povratak lava (2016)

    image
    S vrha brda Banda promatra močvaru. Daleko je od rodne južne Afrike. Lavovi dolaze u Nacionalni park Akagera. Čeka ih težak zadatak - prilagoditi se središnjoj...
  • Der unsichtbare Puma: Ein Besucher in Frankreichs Wäldern? (2019)

    image
    A researcher is on the trail of a puma which may have found refuge in the forest of Gévaudan, in France.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.