SADRžAJ

Edu, mladi glazbenik koji živi u Londonu, vraća se u rodni grad u Španjolskoj kako bi prisustvovao vjenčanju svog brata. Povratak u njemu budi potrebu da vrati sve što je ostavio za sobom, posebno odnos s bivšom simpatijom Alicijom.
Edu je mladi glazbenik koji mora privremeno napustiti monoton život u tmurnom Londonu kako bi se vratio na bratovo vjenčanje u rodni grad u Španjolskoj. Nakon godina izbivanja, osjećaj nepoznatog i nostalgije bude u njemu dojam kao da sve promatra izvana, sve dok, postupno, susret s prijateljima, obitelji i posebno Alicijom, svojom tajnom simpatijom i djevojkom najboljeg prijatelja, ne izmame osjećaje za koje je mislio da ih je prebolio.

Fotografije

U ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubaviU ritmu ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.