Ocjena: 4.9/10
Ocjena korisnika: 7.8/10
(38 glasova)

SADRžAJ

Bjesni rat protiv terorizma. Sjedinjene Američke Države ne žele im popustiti, osobito Mohamedu Jamaru. Jamara je nestao prije nekoliko mjeseci, ali njegova mreža i dalje funkcionira. Predsjednik i njegov tim traže konačno rješenje. Jamar predstavlja paradoks: ne može biti ubijen jer bi bio proglašen mučenikom. Da ga uhvate, morali bi mu suditi. Da ga proglase krivim, opet bi postao mučenikom i daljnja inspiracija za terorističke akcije. Da ga oslobode, politika zapadne civilizacije bila bi uništena. Zato on mora ostati skriven. Roberta Jones (Caroline Lee-Johnson), šefica NSA-e, mora se pobrinuti da on zauvijek ostane nevidljiv. Pod krinkom da ide na konferenciju o terorizmu u Rumunjskoj, ona se tajno želi naći s Jamarom u hotelu izvan Bukurešta. Nitko ne zna za taj sastanak i njezin je cilj kupiti njegovu nevidljivost. Njezina pratnja broji šestero ljudi sa šefom osiguranja, Lanceom Rockfordom. Oni su najbolji od najboljih, bivši specijalci spremni na sve. Kada stignu u hotel na tajni sastanak, dočeka ih zasjeda. Iako nitko ne bi trebao znati za sastanak, netko ga pokušava spriječiti. Skupina se mora boriti za živote protiv nepoznatog napadača. Lance je ubačen u situaciju koja ruši temelje njegovih uvjerenja.

Fotografije

BraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBraniteljBranitelj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.