Ocjena: 5.2/10
Ocjena korisnika: 4.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Kako bi vratio poštovanje obitelji i ljubav svoje supruge, Lorenzo, neuspješni odvjetnik, odluči podići tužbu protiv gradskog zoološkog vrta zbog zanemarivanja gorila. Dobiva parnicu, ali primoran je dovesti primata sa sobom kući...
Sredovječni Lorenzo odvjetnik je bez klijenata, bez ljubavnog života, s troje djece i rastavljen od supruge. Gubitnik je i svjestan je toga. Odlučan preokrenuti svoj život, tuži lokalni zoološki vrt zbog zanemarivanja gorila i iznenadi se kad dobije parnicu, pogotovo jer je njegova bivša branila zoološki vrt. Nažalost, sada je dobio skrbništvo nad gorilom, koji sada živi u njegovoj kući (i brzo je uništava). Ali djeca uživaju i on napokon uspostavlja smislene odnose sa svojom obitelji. Čak je i njegova bivša supruga primijetila razliku. Život mu se preokrenuo. Postoji samo jedan mali problem: u njegovoj kući živi gorila!

Fotografije

Čuvajte se gorile

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.