SADRžAJ

U ovom vrućem trileru David Caruso glumi tužioca iz San Francisca koji istražuje ubojstvo lokalnog milijunaša koji je vodio dvostruki život. Carusova bivša cura posljednja je vidjela žrtvu živu i glavna je osumnjičena.
Istražitelj koji traži istinu iza smrti poznatog trgovca umjetninama razotkriva mrežu seksualne obmane u ovom erotskom trileru. David Caruso igra Davida Corellija, okružnog tužioca iz San Francisca suočenog s potencijalnim sukobom interesa kada dozna da je glavna osumnjičena za ubojstvo psihologinja Katrina Gavin (Linda Fiorentino), bivša cura koja se na kraju udala za Corellijeva bliskog prijatelja (Chazz Palminteri). Unatoč tomu, on i dalje radi na slučaju te otkriva da je trgovac posjedovao niz fotografija istaknutih javnih osoba u kompromitirajućim položajima sa zagonetnom prostitutkom poznatom samo kao Jade. Dok Corelli traga za identitetom nepoznate žene vjerujući da ona drži ključ za rješenje ubojstva, on otkriva daljnje tajne koje mu u konačnici ugroze život.

Fotografije

JadeJadeJadeJadeJadeJade

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.