SADRžAJ

Drama. Michael (A. Garcia) i Elise (A. Adams) u sretnoj su ljubavnoj vezi od studentskih dana. Četiri godine kasnije mladi je par pred vjenčanjem na koje je pozvao svoje najbolje prijatelje koji su u međuvremenu prošli kroz različite životne situacije. Michaelov kum Rich (A. Stanford) i sam planira brak sa Samanthom (M. Sagemiller). Njihov zajednički prijatelj Quentin (C. Hanks) radi kao lovac na talente, dok Pockets (J. Abrahams) nikako ne uspijeva stati na vlastite noge. S druge strane, Eliseina najbolja prijateljica i cimerica s fakulteta Jennifer (L. German) dolazi na svadbu s potpuno drugom namjerom - obnoviti svoju romantičnu vezu s Elise. Napokon, među uzvanicima su i glumac Simon (J. Van Der Beek) te redatelj Franklin (R. Avary), dok Michaela neugodno iznenadi dolazak njegovoga oca Jonathana (X. Berkeley) s kojim ne želi imati nikakve veze...
Utjecaj pokojnoga američkog sineasta Roberta Altmana itekako se osjeća u ovoj mozaičnoj priči o ljudima koji se nakon fakultetskih dana ponovno nađu zajedno na vjenčanju svojih prijatelja Michaela i Elise. Film je prvijenac Matthewa Colea Weissa, a vodeća je odlika filma dopadljiva karakterizacija niza protagonista u interpretaciji popularnih mladih glumaca i glumica. Na njihovom su čelu australski glumac i plesač A. Garcia (Djevojke iz Coyote bara, Bootman) te njegova, također svestrana američka kolegica A. Adams (Sumnja, Začarana) koja već ima dvije nominacije za Oscara. Plejadu popularnih s velikog i malog ekrana upotpunjuju i M. Suvari (Američka pita i Vrtlog života), J. Van Der Beek (serija Dawson's Creek), redatelj i scenarist R. Avery, dobitnik Oscara za scenarij "Paklenog šunda", A. Stanford (Punoglavac, serija Traveler), J. Abrahams (Mrak film, Dozvola za brak) te X. Berkeley (96 sati, serija 24).

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.