Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 9/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Gdje god da dotaknete hrvatsku povijest u posljednjih osamdesetak godina, u njoj ćete negdje, na neki način, naići na - Alojzija Stepinca. Dokumentarni film „Stepinac - Kardinal i njegova savjest“ priča je o životu Alojzija Stepinca, o tome kako se kao čovjek i zagrebački nadbiskup nosio s najvećim izazovima 20. stoljeća, o globalnom i univerzalnom značaju njegova djela, o korijenu kontroverzi koje ga prate do današnjih dana, o relevantnosti njegova primjera i univerzalnosti njegovih poruka u današnjem vremenu. To je ujedno i priča o hrvatskoj i europskoj povijesti 20. stoljeća, kao neizostavnom kontekstu djelovanja.

Fotografije

Stepinac: Kardinal i njegova savjestStepinac: Kardinal i njegova savjestStepinac: Kardinal i njegova savjestStepinac: Kardinal i njegova savjestStepinac: Kardinal i njegova savjestStepinac: Kardinal i njegova savjestStepinac: Kardinal i njegova savjestStepinac: Kardinal i njegova savjestStepinac: Kardinal i njegova savjest

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.