SADRžAJ

Pripadnici skupine elitnih ratnika uviđaju da su dovedeni na strani planet... Da bi bili lovina. Oni su hladnokrvni ubojice i ljudski predatori koji postaju plijen novoj vrsti izvanzemaljskih predatora.
PREDATORI, hrabro novo poglavlje filmova o predatorima, snimljen je pod kreativnim vodstvom Roberta Rodrigueza, a u glavnoj ulozi hladnokrvnog plaćenika Roycea pojavljuje se Adrien Brody. On nerado predvodi grupu elitnih ratnika koji uskoro shvaćaju da su okupljeni na stranom planetu da bi bili plijen. Uz iznimku obeščašćenog liječnika Edwina (Topher Grace), svi su oni hladnokrvni ubojice, plaćenici, yakuze, osuđenici, članovi vodova smrti, ljudski predatori koje sad jednog po jednog love i ubijaju predatori nove, izvanzemaljske vrste.

Fotografije

PredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatoriPredatori

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.