SADRžAJ

Johanna je žena koju je g. McCauley unajmio da se brine o njegovoj unuci Sabithi. Okrutni Sabithin trik dovodi Johannu u neugodan odnos sa Sabithinim ocem, Kenom, ali njezina novootkrivena ambicija i želja daju joj hrabrosti da preobrazi svoju propast.
Johanna Parry je duboko sramežljiva, nenakićena žena koju je g. McCauley unajmio kao kućnu pomoćnicu i primarnu skrbnicu svoje unuke Sabithe. Usprkos svojoj slobodoumnoj naravi Sabitha nosi rane od smrti svoje majke godinama prije, zakomplicirane okolnostima te smrti za koju njezin djed još uvijek krivi njezina oca, Kena, nesretnog rehabilitiranog ovisnika o drogama s određenim grubim šarmom. U činu zlobne pobune, Sabitha koristi tehnologiju kako bi potaknula pseudo-vezu između Johanne i njezina oca, ne sanjajući o potencijalnoj šteti za obje strane. Upletanje mlade djevojke provocira Johannu da se prepusti nečemu što joj odavno nedostaje: snu o budućnosti i vlastitom domu.

Fotografije

Mržnja, ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.