Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Život urednice križaljki potpuno se poremeti kada nekoliko tragova iz njezinih novijih križaljki povežu s neriješenim zločinima, a ona biva uvučena u policijsku istragu. U glavnim ulogama su Lacey Chabert i Brennan Elliott.
Život briljantne urednice križaljki (Lacey Chabert) okrene se naopačke kad je uvuku u policijsku istragu nakon što nekoliko tragova iz njezinih novijih križaljki povežu s neriješenim zločinima. Kako bi dokazala svoju nevinost, mora napustiti udobnost svog zaštićenog svijeta i surađivati s prekaljenim policijskim detektivom (Brennan Elliott)da zajedno odgonetnu tragove kako bi riješili slučaj, dok se u međusobnim svjetovima snalaze kao ribe na suhom.

Fotografije

Križaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetkaKrižaljke i misteriji: Smrtonosna zagonetka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Detektivka Aurora: Nasljedstvo zbog kojeg se umire (2019)

    image
    Aurora istražuje trovanja na vjenčanju Lizzy Allison i Bubbe Rankarta, a u središtu su istrage nedavno izvršene promjene u žrtvinoj oporuci.
  • Detektivka Aurora Teagarden: Jako pokvarena igra (2019)

    image
    Na okupljanju ljubitelja istraga zločina, detektivski igrokaz postaje poprište zločina nakon ubojstva jednog od glumaca.
  • Detektivka Aurora Teagarden: Krađa krune (2020)

    image
    Vrijedna kruna ukradena je tijekom humanitarnog događanja u knjižnici Lawrenceton, pa Aurora i članovi Kluba pravih ubojstava kreću u istragu.
  • Portal smrti (2008)

    image
    Jennifer Marsh, agentica FBI-a, dobiva zadatak uhvatiti naizgled neuhvatljivoga serijskog ubojicu koji stavlja snimke svojih žrtava uživo na internet. Dok vrijeme...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.