SADRžAJ

Kao sin profesionalnog biciklista, Felix pokušava slijediti očeve korake i prijavljuje se za talijanski poluprofesionalni tim. Iako je blizu tome da postane profesionalac, Felix otkriva da njegovo tijelo nije stvoreno za taj sport.
BICIKLIST prati borbe, slavu i snove mladog „flandrijskog“ biciklista koji će učiniti sve da uspije, bez obzira na posljedice za sebe i one oko njega. Felix Vereecke odrasta kao insajder na biciklističkim utrkama svog oca u veteranskoj ligi, nekonvencionalnom okruženju u kojem ne nedostaje alkohola, nasilja i zabranjenih supstancija. Želi postati profesionalac bez obzira na sve, poput svog oca Mathieua koji teži ispuniti vlastite propale snove o biciklističkoj slavi. Kad odraste, ispostavi se da je Felix nevjerojatno nadaren. Kad postane državni juniorski prvak, slijedi vlastiti put k obećanoj zemlji mladih biciklista: Italiji. Međutim, nemilosrdno nadmetanje i njegovo oslabljeno zdravlje prijete doći ga glave.

Fotografije

BiciklistBiciklistBiciklistBiciklistBiciklistBiciklistBiciklistBiciklist

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.