SADRžAJ

Pas velikog srca po imenu Buck mora se boriti zubima i pandžama da preživi nakon što je otet iz svog udobnog doma u Kaliforniji i prisiljen vući sanjke u ledenoj divljini aljaškog Yukona tijekom Zlatne groznice 1890-ih.
Adaptacija voljenog književnog klasika Jacka Londona, ZOV DIVLJINE pitoreskno oživljava priču o psu velikog srca po imenu Buck i Johnu Thorntonu (Harrison Ford), čovjeku kojemu Buck mora naučiti vjerovati. Naglo otet iz svog tetošenog života u sunčanoj Kaliforniji, Buck se našao u egzotičnoj divljini aljaskog Yukona. Kao najnoviji pas u zaprezi poštanskih saonica tijekom burnih dana Zlatne groznice 1890-ih, Buck je nekad ugodan život zamijenio nedaćama i borbom za preživljavanje. Život se Bucku ponovno drastično mijenja kada upozna Thorntona, samotnjaka koji je postao avanturist, i jasno je da su njih dvojica predodređeni da dožive avanturu života. Dok se snalaze u okolišu koji je neumoljiv koliko i spektakularan, ovo će putovanje duboko preobraziti i čovjeka i psa.

Fotografije

Zov divljineFoto: RTL / ©2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.Zov divljineZov divljineZov divljineZov divljineZov divljineZov divljineZov divljineZov divljineZov divljineZov divljineZov divljineZov divljine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.