Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 6.4/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Kad se potpune suprotnosti Carly i Jason natječu u poznatoj kuharskoj emisiji za priliku da dobiju vlastiti restoran, što će biti važnije – njihova kulinarska karijera ili potencijalna ljubav? Uloge glume Meghann Fahy i Luke Macfarlane.
Susrevši se u kulinarskoj školi, Carly i Jason razvijaju kemiju dok se razigrano nadmeću za najboljeg kuhara. Jason iznenada nestaje, ali oni se ponovno susreću tri godine poslije u „Kitchen Showdownu“, natjecanju u kojem mogu osvojiti vlastiti restoran. Uhvaćeni na kameri kako izmjenjuju duboke poglede, zaljubljeni kuhari natjecateljski su nastrojeni, ali ipak puni potpore jedno za drugo. Ali kad postanu finalisti, emocije uzavru, a Carly povjeruje da Jason kopira njezino jelo. Samo jedno može pobijediti, ali ako žrtvuju svoju vezu, oboje će izgubiti.

Fotografije

Prstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romansePrstohvat romanse

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pariz, vino i ljubav (2019)

    image
    Isabella, proizvođačica vina iz Oregona, prijavljuje se na prestižno natjecanje u Francuskoj, gdje između nje i suparnika Jacquesa počnu frcati iskre.
  • Srest ćemo se u New Yorku (2022)

    image
    Kelly, ambiciozna organizatorica događaja iz New Yorka, jedna je od najboljih u svom poslu. No, kad je tvrdoglavi ali utjecajni urednik web stranica Joe angažira...
  • Zauvijek u mojem srcu (2019)

    image
    Jenna (M. Patterson) i Charlie (J. Turner) pronašli su ljubav u Irskoj, ali su ih snovi razdvojili. Pet godina poslije, ponovno se nalaze i Jenna mora odlučiti...
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.