Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 7.8/10
(17 glasova)

SADRžAJ

Hector (Karra Elejalde) opušta se ispred svoje nove seoske kuće i gleda obližnja brda kroz dalekozor kad ugleda nagu ženu između stabala. Kreće prema njoj no napadne ga osoba glave zamotane u groteskni, ružičasti zavoj. Sklanja se u laboratorij na vrhu brda, gdje ga usamljeni stanar (redatelj Nacho Vigalondo) uvede u čudnu znanstvenu napravu. Spozna da je putovao u prošlost i da je uz sve što mu se na putovanju zbivalo naišao sam na sebe.

Fotografije

Vremenski zločiniVremenski zločiniVremenski zločiniVremenski zločiniVremenski zločiniVremenski zločini

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bliski susreti (2014)

    image
    April (B. Allen) još se oporavlja od razvoda svojih roditelja, a njezin ju dečko (F. Stroma) s grupom prijatelja odvodi u kolibu gdje je kao dijete provodila...
  • Sretan dan smrti 2 (2019)

    image
    Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.
  • Dr. Mabuse vs. Scotland Yard (1963)

    image
    The spirit of the evil Dr. Mabuse takes over the body of a famous professor. The professor/Dr. Mabuse then begins a new crime wave that terrorizes the city.
  • Zaraza iz mora (2019)

    image
    Jedina studentica morske biologije Siobhán mora provesti tjedan dana na ribarici gdje joj neće biti ugodno s već bliskom posadom. Ali iz dubina Atlantskog oceana,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.