SADRžAJ

Renos je iskusni konobar s pedantnom rutinom. Samo usamljenički život isplaniran do zadnjeg detalja može ga spasiti od neizvjesnosti i nepoznatog. Međutim, niz neobičnih događaja pokaže mu stvari iz drukčije perspektive.
Temeljen na stvarnim događajima u New Yorku kasnih 1980-ih te smješten u današnju Atenu, „Konobar“ je karakterna studija. To je egzistencijalistički uvrnuti triler i krimić ispričan s gledišta Renosa, profesionalnog konobara koji živi jednostavnim i mirnim životom. On je usamljenik i pedantni promatrač ljudi koji se slučajno uplete u tajanstveni nestanak svog susjeda Milana. „Plavuša“ i Tzina, dvoje sumnjivih likova povezanih s Milanom, odvest će Renosa na nevjerojatnu vožnju koja će promijeniti njegovu dobro održavanu rutinu i testirati njegovu sposobnost i volju da promijeni život kad je riječ o ljubavi i smrti. Dok se odnos između Renosa i dvojca razvija, puca tanka granica tajnosti. Hoće li Renos moći ustrajati do kraja?

Fotografije

KonobarKonobarKonobarKonobarKonobarKonobarKonobarKonobarKonobar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.