Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 8.6/10
(34 glasa)

SADRžAJ

Bivši hrvač i njegova supruga zarađuju za život nastupajući sa svojom djecom Sarayom i Zakom. Kad brat i sestra dobiju priliku za audiciju za WWE, saznaju kako postanak WWE superzvijezdom zahtijeva više nego što su ikada smatrali mogućim.
„Obiteljska borba“ topla je komedija temeljena na nevjerojatnoj istinitoj priči o WWE superzvijezdi Paige™. Rođena u usko povezanoj hrvačkoj obitelji, Paige i njezin brat Zak oduševljeni su kad dobiju jedinstvenu priliku za audiciju za WWE. Ali kad samo Paige osvoji mjesto u konkurentskom programu treninga, ona mora napustiti obitelj i suočiti se s tim novim svijetom. Paigeino putovanje tjera je da kopa duboko, bori se za svoju obitelj i na kraju dokaže svijetu da je ono što je čini drukčijom upravo to što je može učiniti zvijezdom.

Fotografije

Obiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borbaObiteljska borba

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.