Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Policajac Janko zaljubio se u džeparicu Nanu i zbog nje je ostavio kćer šefa policije. No, uskoro se zagleda u privlačnu i zavodljivu Martu, udovicu ratnog profitera Dragutina Karla Štajnera, koji je iza sebe ostavio tvrtku u bankrotu i raskošnu limuzinu. Veza s Martom upleće Janka u složenu kriminalnu mrežu...
Pokojni Dragutin Karlo Štajner, domoljub i lopov, ostavio je za sobom družinu nesposobnih gadova, bankrotiranu tvrtku, bezvrijednu limuzinu i ljutitu udovicu. Janko je ostavio kćer šefa policije za ljubav male džeparice, i sad čeka da ga kiša otplavi s pločnika pred ruskom ambasadom. Pokupit će ga, međutim, Štajnerova udovica. Zajedno će krenuti minskim poljem svojih bivših ljubavi, sa zadaćom da pravedno razdijele Štajnerov bankrot. To neće biti lako. Pretendenata je previše, vremena su preteška. Od poštenja se ne živi, od zločina se gine.
Ovaj duhoviti ljubavni krimić osvojio je na Danima hrvatskog filma 1997. nagradu Oktavijan kao najbolji cjelovečernji film.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.