SADRžAJ

Ponovno okupljanje trojice starih prijatelja, Pierrota, Mimilea i Antoinea, na pogrebu Antoineove žene prekine Antoineov pronalazak pisma punog otkrića. Lud od bijesa, zaputi se u Toskanu: nikad nije prekasno osvetiti se za nevjeru!
Pierrot, Mimile i Antoine, trojica prijatelja iz djetinjstva već 70 godina, cijene da je starenje jedini poznat način da se izbjegne smrt – te su odlučni dozreti u stilu! Međutim, njihovo ponovno okupljanje na pogrebu Antoineove žene Lucette, prekine Antoineov pronalazak starog pisma koje ga užasne. Bez ikakva objašnjenja prijateljima, odjuri iz njihova rodnog Tarna i krene k Toskani. Pierrot i Mimile, zajedno sa Sophie, Antoineovom unukom koja je u poodmakloj trudnoći i treba svakog trena roditi, kreću za bjeguncem u nadi da će ga spriječiti da počini zločin iz strasti... 50 godina nakon afere!

Fotografije

Stare prdonjeStare prdonjeStare prdonjeStare prdonjeStare prdonjeStare prdonjeStare prdonje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.