SADRžAJ

Kath, sramežljiva mlada žena, pobjegne s vjenčanja u hotelu uz more u potrazi za majkom od koje je razdvojena od djetinjstva. Slučajno otme Boba, povučenog vrtlara hotela. Zajedno kreću na mračno komično putovanje.
Kath, sramežljiva mlada žena, sprijatelji se s Bobom, vrtlarom u primorskom hotelu u kojemu se ona udaje. Kath se nikada nije pomirila s majčinim odlaskom od kuće kad joj je bilo osam godina i s time da njezin zapovjednički otac Ken nikada ne govori o njoj. Sada se udaje kako bi pobjegla, no otkriva da Ken u potpunosti dominira i njezinim zaručnikom Steveom. Bob je nježan, ekscentričan čovjek sa sarkastičnim smislom za humor i nemirnom prošlošću. Kath potakne poveznicu s neriješenom vezom iz Bobove prošlosti s djevojkom zvanom Louise koja tako jako odjekne u njemu da se osjeti prisiljenim napustiti sigurnost hotela i suočiti se s prošlošću. U isto vrijeme Kath shvaća da je njezin brak strašna pogreška. Dok je svadba u punom jeku, ona bježi u očevu automobilu slučajno otevši Boba. Zajedno kreću na emocijama nabijeno putovanje prepuno mračno komičnih zaokreta.

Fotografije

Život poslije LouiseŽivot poslije LouiseŽivot poslije LouiseŽivot poslije LouiseŽivot poslije LouiseŽivot poslije LouiseŽivot poslije Louise

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.