SADRžAJ

Prilagodivši svoj od kritike prihvaćen roman Les terres saintes, Amanda Sthers napisala je scenarij i režirala ovaj film koji prati zamršene živote obitelji Rosenmerck.
Harry (James Caan), Židov koji je odustao od svoje vjere i bivši kardiolog iz New Yorka, iznenada odluči provoditi svoje umirovljeničke dane na farmi svinja u Nazaretu u Izraelu. Time šokira svoju obitelj i nije prihvaćen od tamošnje lokalne zajednice, osobito rabina Moshe (Tom Hollander). A u New Yorku, njegova bivša supruga Monica (Rosanna Arquette) pokušava upravljati životom njihove odrasle djece Annabelle (Efrat Dor) i Davida (Jonathan Rhys Meyers), kao i svojim, nakon što je doznala da ima tumor na mozgu.

Fotografije

U svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemlji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.