SADRžAJ

Umorna od užurbanog svijeta čikaških galerija, Kelly se za Božić vraća kući u Grand Valley. Leo, poslovni čovjek i sjajan otac svojoj djeci, bori se da isplanira svoje vrijeme za blagdane. Neće trebati dugo da se njihovi svjetovi sretnu.
Premorena užurbanim svijetom čikaških galerija, umjetnica Kelly (Danica McKellar) vraća se kući u slikoviti Grand Valley baš na vrijeme za Božić. Možda će joj ovo blistavo razdoblje u omiljenom gradu ojačati ljubav prema umjetnosti i usmjeriti je na njezin sljedeći put. Leo (Brennan Elliott), poslovni čovjek i najbolji otac svojoj djeci, bori se da isplanira svoje vrijeme za blagdane. Kad mu dodijele zadatak da procijeni vrijednost hotela u Grand Valleyju, on u tome vidi savršenu priliku za obiteljski božićni odmor. Neće proći dugo da se Kellyn i Leov svijet sretnu. Dok Kelly ponovno proživljava svoje omiljene tradicije Grand Valleyja s Leom i njegovom djecom, počinje nalaziti svoju strasti prema umjetnosti.

Fotografije

Božić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuBožić u Grand ValleyjuFoto: RTL / © 2019 HP Winter Dreams Productions Inc.Foto: RTL / © 2019 HP Winter Dreams Productions Inc.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kako pronaći vječnu ljubav (2022)

    image
    Marley je sjajna kad drugima organizira zaruke, ali u njezinom ljubavnom životu ne cvatu ruže. Pred njom je nov projekt, a muškarac koji bi to sve mogao dovesti u...
  • Savršeno vjenčanje (2021)

    image
    Josh, sin moćnog poslovnog čovjeka u New Yorku, zamoli fotografkinju Lindsey da fotografira vjenčanje njegove sestre. Frcaju iskre dok se Josh i Lindsey...
  • Ljubav u vrijeme žetve (2019)

    image
    Putopiskinja se vraća u svoj rodni grad koji je davno napustila, slomljena srca. Upoznaje novog muškarca, ali i sreće svojeg bivšeg.
  • Ljubavni tonovi (2019)

    image
    Maggie radi na vjenčanju kao fotografkinja te nailazi na bivšu ljubav. Njihov je odnos napet sve dok se ne sjete kako dobro pjevaju zajedno.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.