SADRžAJ

Nemrtvi transilvanski grof (Gary Oldman) čekao je 400 godina da se njegova ljubav ponovno rodi. Pronalazi je u osobi viktorijanske djevice (Winona Ryder), ali između njega i svega što želi stoji lovac na vampire Anthony Hopkins!
Oscarom nagrađivani redatelj Francis Ford Coppola rezimira klasičnu i jezivu priču o razorno zavodljivom transilvanskom princu (Gary Oldman) koji putuje iz istočne Europe u London 19. stoljeća u potrazi za ljudskom ljubavlju. Nakon što je stoljećima živio sam u svom raspadajućem dvorcu, Drakulina žeđ za ljudima biva ohrabrena željom koja ga izvlači iz samoće. Kad karizmatični Drakula upozna Minu (Winona Ryder), mladu ženu koja se pojavljuje kao reinkarnacija njegove izgubljene ljubavi, njih dvoje kreću na putovanje romantične strasti i užasa. Koristeći „iluzionističke“ specijalne efekte i značajne talente svoje glumačke postave, Coppola je orkestrirao svježu i provokativnu prezentaciju priče ostajući neobično vjeran izvornom materijalu.

Fotografije

DrakulaDrakulaDrakulaDrakulaDrakulaSony Pictures TelevisionDrakulaDrakulaDrakulaDrakulaDrakulaDrakulaDrakulaDrakulaDrakulaDrakulaDrakulaDrakula

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.