Četiri dijamanta

The Four Diamonds (1995)

Redatelj: Peter Werner

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 7.0/10

SADRžAJ

Mladi Christopher Millard proučava zvijezde i mašta o tome da postane vitez Okruglog stola. No kada se otkrije da njegovo otežano disanje uzrokuje tumor, njegova mašta pomaže mu da se izliječi od bolesti. Ljeto provodi na kemoterapiji i umjesto uobičajenog eseja ""Što sam radio tijekom ljeta"", učiteljica mu dopusti da napiše izmišljenu priču i Chris osmisli likove prema ljudima koji ga okružuju. Dok se Chris bori s liječnicima, tretmanima i bolesti, vitez Millard se bori sa zlim čarobnjakom kako bi vratio četiri dijamanta: Hrabrost, Mudrost, Poštenje i Snagu, kvalitete koje Chris dobije dok se zdravlje pogoršava.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Imela nad Manhattanom (2011)

    image
    Osjetivši da njezin radoholičarski muž gubi božićni duh, gđa Mraz planira put u Veliku jabuku kako bi vratila blagdansku čaroliju.
  • Odvjetnik Djeda Mraza (2011)

    image
    Usamljeni odvjetnik pokušava spasiti karijeru braneći Djeda Mraza u kolektivnoj tužbi zbog nenadoknadive emocionalne štete.
  • Božićna molba (2008)

    image
    Sophie (L. Thompson) se udala za svoju srednjoškolsku ljubav, Davea (A. Airlie). Još se jednako vole. Imaju troje djece. I sve bi bilo savršeno kad bi se Sophie...
  • Potraga za blagom: Legenda o zlatu Tillamooka (2006)

    image
    Julie (S. M.Doyon) je nezadovljna što se iz grada morala preseliti u zabitu provinciju u Oregonu, okrug Tillamook, u rodno mjesto svojega oca (B. McNamara), u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.