Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Djevojka luta gradom tražeći gdje bi spavala. Putem upoznaje mlade majke koje religiozno slave majčinstvo, odlazi kući s apstinentnim egzistencijalistom za kojega je seks „samo još jedno tržište“ i čeka kraj kapitalizma u drag-baru. Njezin pokušaj da napiše knjigu ne nadilazi prvu rečenicu drugog poglavlja, a ona ne nalazi sebi mjesto između umjetničkih galerija, joga-studija i kreveta stranaca. Umjesto da se pokuša uklopiti, svoju depresiju počinje promatrati kao političko pitanje. Kroz 15 djevojčinih šaljivih susreta MELANKOLIČNA DJEVOJKA istražuje naše postmoderno društvo između nesigurnosti i marketinga, serijske monogamije i neoduhovnosti, razočaranja i pritiska da budemo sretni.

Fotografije

Melankolična djevojkaMelankolična djevojkaMelankolična djevojkaMelankolična djevojkaMelankolična djevojkaMelankolična djevojkaMelankolična djevojkaMelankolična djevojkaMelankolična djevojka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.