SADRžAJ

Dokumentarac prikazuje trenutačnu krizu na američko-meksičkoj granici prateći priču dviju majki koje su razdvojili od djece nakon što su pobjegle iz opasnosti u svojim domovinama kako bi potražile utočište u Sjedinjenim Državama.
Ovaj dokumentarni film u režiji dobitnice „Oscara“ i „Emmyja“ Ellen Goosenberg Kent prati priču dviju majki koje su mjesecima razdvojene od svoje djece u Sjedinjenim Državama nakon što su pobjegle od opasnosti u svojim domovinama kako bi potražile azil. Obje majke rade s pro bono odvjetnicima i volonterima kako bi se ponovno sastale sa svojom djecom koja su smještena tisućama kilometara daleko s vrlo malo pristupa komunikaciji. Ove priče osvjetljavaju krizu koja trenutačno traje na američko-meksičkoj granici i otkrivaju kako su razdvojene obitelji prisiljene snalaziti se u složenom sustavu dok se očajnički pokušavaju ponovno ujediniti sa svojom djecom.

Fotografije

Razdvojeni na graniciRazdvojeni na graniciRazdvojeni na graniciRazdvojeni na granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.