SADRžAJ

Talentiran, ali problematičan osamnaestogodišnji student umjetnosti sprijatelji se s postarijim slikarskim genijem alkoholičarom koji je okrenuo leđa ne samo umjetnosti nego i životu.
„Boja života“ je emocionalna i nadahnjujuća priča o talentiranom, ali problematičnom osamnaestogodišnjem studentu umjetnosti (Trevor Morgan) i njegovom mentoru (Armin Mueller-Stahl), postarijem „Ruskom majstoru“ alkoholičaru koji je okrenuo leđa ne samo umjetnosti nego i životu. Ono što počinje kao slabašan odnos između dvoje umjetnika, na kraju postaje njihov spas. Student nauči gledati svijet kroz oči majstora, a majstor ponovno nauči gledati na život kroz oči nevinosti. Ovo je priča prema istinitim doživljajima.

Fotografije

Boja života

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Moj otac i moj sin (2005)

    image
    Drama Moj otac i moj sin Čagan Irmak govori o Sadiku koji, unatoč očevim očekivanjima da bude inženjer poljoprivrede i vodi obiteljsko kućanstvo, postaje...
  • Bestidni Max (2007)

    image
    Dvojica braće genijalaca odrastaju razdvojeni. Jedan postane uspješan kirurg, a drugi živi u paklu droge.
  • Slatka ljubav (2018)

    image
    Slastičarka i razvedeni muškarac postaju poslovni partneri nakon što zajednički naslijede staru pekarnicu.
  • Bogati i slavni (1981)

    image
    "Bogate i slavne" je posljednji film legendarnog redatelja Georgea Cukora, koji prikazuje uzbudljivu priču o odnosu i prijateljstvu dviju uspješnih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.