Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 6.7/10
(26 glasova)

SADRžAJ

Desetljeće nakon što je „Dobrodošli u zemlju zombija“ postao uspješan film i kultni klasik, glavni glumci (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) ponovno su se udružili s redateljem Rubenom Fleischerom („Venom“) te scenaristima Rhettom Reeseom i Paulom Wernickom („Deadpool“) u filmu „Povratak u zemlju zombija“. U nastavku, gdje se humoristični kaos proteže od Bijele kuće kroz srce Amerike, ovih četvero ubojica mora se suočiti s puno novih vrsta zombija koji su od prvog filma evoluirali, kao i s nekim novim preživjelima. Ali najviše od svega, moraju se suočiti s mukama odrastanja vlastite, zajedljive, provizorne obitelji.

Fotografije

Povratak u zemlju zombijaPovratak u zemlju zombijaPovratak u zemlju zombijaPovratak u zemlju zombijaPovratak u zemlju zombijaPovratak u zemlju zombijaPovratak u zemlju zombijaPovratak u zemlju zombijaPovratak u zemlju zombijaPovratak u zemlju zombija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.