SADRžAJ

Brijač Kresk igrom slučaja dođe u posjed tri dragocjena novčića koje je za račun uglednog poslovnog čovjeka Bollingswortha ukrao kriminalac Avnet. Kresk je slučajno čuo Avnetov razgovor mobitelom kad je došao kod njega na šišanje, i tako shvatio da je on u posjedu novčića, zbog čega ga je Avnet pokušao ubiti, međutim, igrom slučaja sam je stradao. Zatim je s prijateljem otišao u Avnetov stan i dokopao se novčića, međutim, njih je poslije progutao Kreskov nećak. U međuvremenu je Bollingsworth saznao da su novčići kod Kreska te je angažirao plaćenog ubojicu dječjeg lica Mikeyja. Slučaj ukradenih novčića istražuje policijska detektivka Meredith Kolko, koja se uskoro zbliži s Kreskom...

"Lanac budala" crna je kriminalistička komedija vrlo složena zapleta, s mnoštvom likova i peripetija. Zapetljana priča, zahvaljujući mnoštvu izražajnih likova kroz koji ju nose i mnoštvu humora bit će prava poslastica za gledatelje, kao i plejada vrhunskih glumaca: Steve Zahn (Happy, Texas; Sahara), Salma Hayek (Desperado, Frida), Jeff Goldblum (Invazija tjelokradica, Muha), Elijah Wood (Ledena oluja, Gospodar prstenova), Tom Wilkinson (U zamci, Zaljubljeni Shakespeare), Lara Flynn Boyle (TV serija Twin Peaks, Red Rock West), Michael Raparport (Metro, Moćna Afrodita). Režiju potpisuje švedski dvojac Pontus Löwenhielm i Patrick von Krusenstjerna pod umjetničkim pseudonimom Traktor.

Fotografije

Lanac budala

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.