SADRžAJ

27 godina nakon što je Klub gubitnika pobijedio Pennywisa, on se vratio da ponovno terorizira grad Derry. Djeca opet nestaju pa Mike, jedini iz grupe koji je ostao u rodnom gradu, zove ostale kući.
Zlo se vraća u Derry kao redatelj Andy Muschietti ponovno ujedinjuje Klub gubitnika i vraća ih onamo gdje je sve počelo u filmu „Ono: Drugo poglavlje”, zaključku najgledanijeg horora svih vremena. Dvadeset sedam godina nakon što je Klub gubitnika pobijedio Pennywisea, on se vratio da ponovno terorizira grad Derry. Sada odrasli, Gubitnici su odavno krenuli zasebnim putovima. Međutim, djeca opet nestaju pa Mike, jedini iz grupe koji je ostao u rodnom gradu, zove ostale kući. Oštećeni iskustvima iz svoje prošlosti, moraju svaki pobijediti svoje najdublje strahove kako bi zauvijek uništili Pennywisea... Što ih izravno sukobljava s klaunom koji je postao smrtonosniji nego ikad.

Fotografije

Ono: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavljeOno: Drugo poglavlje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.