poster

Ubrzanje 2: Visoki napon

Crank: High Voltage (2009)

STAR Movies | 14. 04. 2024. | 22:00

Ocjena: 6.1/10
Ocjena korisnika: 8.5/10
(88 glasova)

SADRžAJ

Nastavljajući ondje gdje je stao prvi film, u filmu „Ubrzanje: Visoki napon“ Chev je preživio sigurnu smrt na ulicama Los Angelesa, samo da bi ga oteo tajnoviti kineski mafijaš. Tri mjeseca poslije Chev se budi da bi otkrio da je njegovo gotovo neuništivo srce kirurški odstranjeno i zamijenjeno uređajem koji radi na baterije i kojem trebaju redoviti elektrošokovi da bi radio. Nakon opasna bijega od svojih otmičara, Chev ponovno bježi, ovaj put od karizmatična šefa meksičke bande El Hurona (Clifton Collins, Jr.) i kineskih Trijada, koje predvodi opasni 100 godina star Poon Dong (David Carradine). Ponovno se obraćajući Docu Milesu (Dwight Yoakam) za zdravstveni savjet, primajući pomoć od Venusa (Efren Ramirez), brata blizanca svog prijatelja Kayla, i ponovno se spajajući sa svojom djevojkom Eve (Amy Smart), koja sad zna kako on zarađuje za život, Chev je odlučan da vrati svoje srce i osveti se onomu tko ga je ukrao te kreće na napetu potjeru kroz Los Angeles gdje sve prolazi da bi preživio.

Fotografije

Ubrzanje 2: Visoki naponUbrzanje 2: Visoki naponUbrzanje 2: Visoki naponUbrzanje 2: Visoki naponUbrzanje 2: Visoki naponUbrzanje 2: Visoki napon

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.