SADRžAJ

Dva najbolja prijatelja/sitna kriminalca planiraju opljačkati svoju lokalnu crkvu, ali umjesto toga sprijatelje se s članovima zbora i ponovno otkrivaju vjeru.
U ovoj urnebesnoj komediji Durell (ICE CUBE) i LeeJohn (TRACY MORGAN) najbolji su prijatelji i šeprtljavi sitni kriminalci. Nakon što Durell sazna kako se njegova bivša djevojka planira odseliti u drugu državu i odvesti njegova sina – osim ako joj ne uspiju nabaviti 17.000 dolara da otplati dug – njih dvojica, u očaju, planiraju opljačkati lokalnu crkvu. Ali kada taj dvojac nespretno provali u crkvu, otkrivaju kako ih je netko preduhitrio. Kako bi se dokopali novca, Durell i LeeJohn prisiljeni su provesti noć uz Gospodina i njegove sljedbenike, dobivši tako mnogo više nego što su očekivali. „Prva nedjelja“ puna je screwball štosova para urnebesno nespretnih sitnih kriminalaca, u zabavnoj i toploj komediji o dobrim namjerama, lošim odlukama i drugim prilikama. Zvjezdana ekipa uključuje Katta Williamsa kao Rickeyja, vatrenog ravnatelja zbora, Chija McBridea kao pastora, Malindu Williams kao njegovu otvorenu kćer te Reginu Hall kao majku Durellova sina.

Fotografije

Prva nedjeljaPrva nedjeljaPrva nedjeljaPrva nedjeljaPrva nedjeljaPrva nedjeljaPrva nedjeljaPrva nedjeljaPrva nedjeljaPrva nedjelja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.