poster

Divna vremena

Herrliche Zeiten (2018)

komedija, drama | Njemačka
Redatelj: Oskar Roehler
CineStar Comedy | 27. 04. 2024. | 01:40

Ocjena: 6.3/10

SADRžAJ

Mračna komedija o bogatom paru koji u kuću primi roba. Nakon početnih problema s novim slugom, par Müller-Todt počne uživati u božanstvenom tetošenju, no situacija ubrzo izmakne kontroli.
Bogata krajobrazna arhitektica Evi Müller-Todt, kojoj je prilično dosadno u životu, živi u udobnoj vili sa svojim suprugom, plastičnim kirurgom Clausom. Jednog dana, pogonjen crvenim vinom, Claus objavi oglas za novog čistača: „Traži se rob (m/ž).“ Šokira se kad mu se pred vratima počnu skupljati osobe odjevene u kožu i shvati da su shvatili taj oglas prilično doslovno. Na zahtjev šokirane Evi, Claus otjera kandidate, no neočekivano ih posjeti Bartos – dotjeran i obrazovan muškarac koji je spreman služiti i želi ući u tradicionalniji odnos gospodara i sluge. Nakon početnih problema s novim slugom, par Müller-Todt počne uživati u božanstvenom tetošenju. Međutim, kad se Bartosu pridruži njegova mlada supruga Lana, situacija ubrzo izmakne kontroli.

Fotografije

Divna vremenaDivna vremenaDivna vremenaDivna vremenaDivna vremenaDivna vremenaDivna vremenaDivna vremenaDivna vremenaDivna vremena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.