Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

U ovom kanadskom trileru, Jodie Foster je povučena, vatrena i samostalna tinejdžerka koja živi sama u kući svog oca. Kada se pojave gosti, ona im objašnjava da je njezin otac na poslovnom putu. On je doista na putu, ali otputovao je mnogo dalje no što se čini. Fosterova, odlučna da zadrži svoju neovisnost, poduzet će što god je potrebno kako bi sačuvala tajnu, što će znatiželjna susjeda Alexis Smith, nažalost, iskusiti na vlastitoj koži. Nova prijetnja pojavit će se u obliku pedofila Martina Sheena, koji pokušava dovesti djevojčicu u neugodnu situaciju. Fostorovoj pomaže neshvaćeni tinejdžer Mario (Scott Jacoby). Laird Koenig sam je adaptirao svoj roman za veliko platno.

Fotografije

Djevojčica koja stanuje u onoj uliciDjevojčica koja stanuje u onoj uliciDjevojčica koja stanuje u onoj uliciDjevojčica koja stanuje u onoj uliciDjevojčica koja stanuje u onoj ulici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.