SADRžAJ

Fan se budi u svijetu u kojem Johnny Hallyday ne postoji. Potpuno očajan, baca se u potragu za njim i pronalazi ga kao Jeana-Philippea Smeta (pravo ime Johnnyja Hallydaya), vlasnika kuglane u francuskom predgrađu. Pokušava ga nagovoriti da postane Johnny. Dok se on trudi oko Johnnyja, njihovo dvoje djece – 16-godišnja djevojčica gotičarka i dječak u rasta-fazi, postaju sve bolji prijatelji.
Fabrice je najveći fan Jeana-Philippea Smeta, poznatijeg pod imenom Johnny Hallyday, najboljeg rokera koji je ikada živio u Francuskoj. Jednoga se dana Fabrice budi u paralelnom svijetu u kojem Johnny ne postoji. Fabrice postaje opsjednut namjerom da svog idola vrati na zasluženi tron. Pronalazi Jeana-Philippea koji je sada vlasnik kuglane. Iako je već izgubio 40 godina Johnnyjeve karijere, u jedno je siguran - nikada nije prekasno promijeniti vlastitu sudbinu!

Fotografije

Jean-PhilippeJean-PhilippeJean-PhilippeJean-Philippe

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.