SADRžAJ

Što bi moglo povezivati naprasitog radnika iz zapadne Kine i slavnog, elitnog liječnika? Deset godina nakon istrage ubojstva koju nikad nije zatvorio, detektiv iz Chongqinga odluči da će to napokon otkriti.
Prije deset godina student medicine i radnik u tvornici čelika počeli su se dopisivati pismima nakon što su slučajno naišli na istu kopiju Tolstojeva romana „Uskrsnuće“. Izvan stranica pomiješale su se strast i mržnja, počinjena su dva ubojstva, a dvojica prijatelja razišla su se. Mladi policajac počeo je istraživati ubojstva, no nije ih uspio riješiti. Deset godina poslije, mladi student postao je cijenjeni liječnik i oženio se svojom djevojkom s fakulteta. Radnik u čeličani vratio se u grad i sa sobom poveo svoju hendikepiranu djevojku. U međuvremenu policajac nikako nije mogao zaboraviti na misterij tih neriješenih slučajeva ubojstva. U tih je deset godina došlo do velikih promjena i svaki je od ovih likova zapao još dublje u mrežu laži i žudnje. Moraju odabrati put do spasenja ili cestu do pakla.

Fotografije

PepeoPepeoPepeoPepeoPepeoPepeoPepeoPepeo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.