Ocjena: 6.2/10

SADRžAJ

Britanska kraljevska obitelj oduvijek je bila simbol otpora prema nacizmu. Predstavljamo vam novi materijal koji upućuje na to da suvremena kraljevska obitelj gaji simpatije prema nacionalsocijalizmu.
Britanska kraljevska obitelj oduvijek je bila simbol otpora prema nacizmu, no informacije iz različitih izvora o tajnim simpatijama Windsora prema nacističkom režimu, ponovno izlaze na površinu. Najnovija otkrića čak su potaknula sumnju da je Eduard VIII., kralj koji je abdicirao, možda otkrio osjetljive ratne informacije Hitlerovu režimu tijekom ljeta 1940., nadajući se da će mu ovaj pružiti podršku za ponovno zauzimanje prijestolja. Ovaj dokumentarac predstavlja snimke i nedavno objavljene fotografije koje dokazuju da su današnja kraljevska obitelj i vodeći britanski aristokrati simpatizirali nacionalsocijalizam. Posebno se fokusira na odlučujuće uloge Eduarda i njegove supruge, Amerikanke Wallis Simpson, koja je bila nezadovoljna statusom odbačene vojvotkinje te je Eduarda uvela na nacionalsocijalističku scenu.

Fotografije

ZDFZDFZDFZDFZDFZDFZDFZDF

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.