Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(23 glasa)

SADRžAJ

Philippe Abrams (Kad Merad) pomaže u vođenju poštanskog ureda u slikovitom gradiću na jugu Francuske. Philippeova žena Julie (Zoe Felix) nešto je depresivna i on misli da će joj se poboljšati raspoloženje ako se presele u glamuroznije okružje Cote d'Azur. Međutim, Philippeovi pokušaji da iskamči željeni transfer propadnu i on na kraju biva unazađen – šalju ga u Bergues, selo na sjeveru Francuske između Belgije i Engleske. Philippea zgroze te vijesti i stvari se još i pogoršavaju kad mora naučiti lokalni dijalekt, neobičnu mješavinu francuskih, flamanskih i latinskih dijalekata. Julie odlučuje da će ona ostati i dok Philippe utapa tugu u pivu svoje prve noći u gradu, vozeći se kući pijan gotovo pregazi čovjeka koji je jedan od njegovih novih kolega iz poštanskog ureda, Antoine Bailleul (Dany Boon). No Philippe na svoje iznenađenje shvati da mu se sviđa život u Berguesu i opčini ga Annabelle (Anne Marivin), prelijepa pismonoša. Philippe baš razmišlja što bi trebao poduzeti oko svojih osjećaja prema Annabelle kad primi vijesti da mu se Julie odlučila pridružiti na modno neosviještenom sjeveru.

Fotografije

Dobrodošli u Ch'tisDobrodošli u Ch'tisDobrodošli u Ch'tisDobrodošli u Ch'tisDobrodošli u Ch'tisDobrodošli u Ch'tisDobrodošli u Ch'tisDobrodošli u Ch'tisDobrodošli u Ch'tisDobrodošli u Ch'tisDobrodošli u Ch'tis

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.