SADRžAJ

„Hannah Montana: Film“ počinje tako da Hannin (Miley Cyrus) hektični stil života uništava važne odnose u njezinu životu. Budući da se uvukla u tučnjavu zbog cipela s Tyrom Banks, zaboravi se oprostiti s bratom kad on odlazi na fakultet i kasni na proslavu šesnaestog rođendana svoje najbolje prijateljice jer su je gonili paparazzi. Želeći je vratiti njezinim korijenima, njezin menadžer/otac (Billy Ray Cyrus) odvodi je u njihov rodni grad u Tennesseeju, gdje se nada da će baka i lokalni stanovnici pomoći sebičnoj zvijezdi da se prisjeti jednostavnih obiteljskih vrijednosti. Budući da Miley želi biti Hannah većinu vremena, mrzi što je zatočena u zabitom gradu, ali zgodni mladi radnik na ranču – i ljubav njezine bake – na kraju otope njezino srce. A kad grad treba skupiti novac da spriječi građevinsku tvrtku da uništi njihovu savršenu malu zajednicu velikim, zlim šoping-centrom, što mislite, koja će se poznata ličnost pojaviti da spasi situaciju?

Fotografije

Hannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: FilmHannah Montana: Film

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.